SPAD Support 2018-06-24T17:10:26+00:00

SPAD Support er en serviceenhed til SPAD. Vi er en gruppe, der supporterer den øvrige organisation ved forskellige arrangementer – det være sig alt fra workshops , hvor bandet har brug for hjælp i køkkenet, til at handle ind og bage kage til optræden, hvor vi sørger for at bandet ikke tørster. Det vil sige, at vi går bagved bandet i optog – også de lange – med vand + andre nødvendigheder. Kort sagt – vi passer rigtig godt på bandet, og vi er stolte af at være en del af den samlede organisation.

Vi har et tæt samarbejde med hinanden, bestyrelsen og medlemmerne af bandet. Nogle af os har fulgt SPAD gennem flere år – andre har direkte relationer til det enkelte medlem af bandet. Men det er bestemt ikke en forudsætning for at være en del af Support. Derimod er det en forudsætning, at man har en passion for den skotske sækkepibemusik med tilhørende trommer og dans – at man er åben, ærlig, imødekommende og opmærksom på sine medmennesker. Men også detaljeorienteret i forhold til forberedelse af support til SPAD`s arrangementer. Det er vigtigt, at vi som supportere løfter i samlet flok, og at vi er loyale overfor hinanden og organisationen. Sammen er vi stærkest, og det er en af de overskrifter, der kendetegner SPAD Support. Vi er frivillige (det er kontingentfrit), fordi vi holder af de skotske toner, vi har et fantastisk sammenhold, og vi bliver rige på mange gode oplevelser og dejlige minder. Folk er udadvendte, åbne og smilende – ja, man bliver ganske enkelt ”glad i låget” af at være her.

Vi vil gerne være flere i gruppen. Så hvis du har lyst til at være en del af det gode fællesskab, vil vi gerne i kontakt med dig. Anvend nedenstående kontaktformular – så hører du fra os.

VM i curling 2019 for kvinder

marts 16 @ 18:00 - 19:00

Haderslev Lysfest 2019

maj 4 @ 17:00 - 22:00

Se kalender