/Om Spad
Om Spad 2018-11-15T09:03:48+00:00

Introduktion af Sønderborg Pipes and Drums

Nedenstående udgør kort introduktion af Sønderborg Pipes and Drums (SPAD), der spiller skotsk sækkepibemusik i Military Style og Scotch Folk Music. Bandet er etableret i 2003 af bl.a. Henrik Hjortshøj og den i Sønderborg bosiddende skotte, Campbell Kemp, som har en fortid som Piper i det britiske The Royal Tank Regiment.

Den daglige musiske ledelse udgøres af Pipe Major Morten Jessen, Pipe Sergeant Campbell Kemp, Pipe Sergeant Torben Gudmann og Lead Drummer Helle Alsted Vagner.

Bandet råder i dag over mere end 20 uddannede musikere med stigende tendens. Der investeres til stadighed i bandets udvikling gennem avanceret musisk uddannelse og eksercits.

SPAD optræder både med Single Pipers, fuldt band samt i mindre grupper ved mangeartede officielle og private begivenheder i ind- og udland – herunder ved de vidt berømte ringriderfester i Sønderjylland.

I dag er SPAD et blandt flere fyrtårne i det mangfoldige kulturudbud, der udgår fra Sønderborg til interessenter med stor geografisk rækkevidde.

I vort badge har vi formel tilladelse til at anvende Sønderborgs gamle byvåben – tilsvarende tilladelse har vi til at bære The MacDonald Clan Tartan i vor flotte uniform.

Kontakt gerne undertegnede for en uformel drøftelse om optræden.

De bedste hilsener,
Knud A. Sveistrup
CEO & Chairman of The Executive Committee
chairman@spad.dk

Haderslev Lysfest 2019

maj 4 @ 17:00 - 22:00

Se kalender