Bandet 2018-06-21T13:59:47+00:00

Introduktion af Sønderborg Pipes and Drums

Nedenstående udgør kort introduktion af Sønderborg Pipes and Drums (SPAD), der spiller skotsk sækkepibemusik i Military Style og Scotch Folk Music.

Bandet er etableret i 2003 af bl.a. den i Sønderborg bosiddende skotte, Campbell Kemp, som har en fortid som Piper i det britiske The Royal Tank Regiment. Den daglige bandledelse udgøres af Pipe Major Morten Jessen, Pipe Sergeant Karsten Westermann og Lead Drummer Martin Faurschou Jensen. Bandet råder i dag over mere end 20 uddannede musikere med stigende tendens. Der investeres til stadighed i bandets udvikling gennem avanceret musisk uddannelse og eksercits.

SPAD optræder både med Single Pipers, fuldt band samt i mindre grupper ved mangeartede officielle og private begivenheder i ind- og udland – herunder ved de vidt berømte ringriderfester i Sønderjylland.

I dag er SPAD et blandt flere fyrtårne i det mangfoldige kulturudbud, der udgår fra Sønderborg til interessenter med stor geografisk rækkevidde. I vort badge har vi formel tilladelse til at anvende Sønderborgs gamle byvåben – tilsvarende tilladelse har vi til at bære The MacDonald Clan Tartan i vor flotte uniform.

Kontakt gerne undertegnede for en uformel drøftelse om optræden.

De bedste hilsener,

Knud A. Sveistrup?

CEO & Chairman of The Executive Committee

chairman@spad.dk

Nytårsparole 2019

januar 26, 2019 @ 13:00 - 16:00

Se kalender