Sønderborg Pipes and Drums får støtte til uniformer af Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje støtter Sønderborg Pipes and Drums med 50.000 kr. til nye uniformer.

Sønderborg Pipes and Drums har netop modtaget 50.000 kr. fra Norlys Vækstpulje. Med pengene kan vi købe nye uniformer til bandets ungdomsafdeling, der lige nu består af 10 unge i alderen 13-25 år. Mange af de medlemmer der har været i bandet de seneste 20 år, har været voksne og vi har derfor haft mangel på uniformer, der kan passe de unge.

– Vi er rigtig glade for bevillingen fra Norlys Vækstpulje. Det betyder, at vi nu kan have 5 nye af de nye unge medlemmer, i uniform før sommerens mange arrangementer, bl.a. Sønderborg Ringridning.

Det hjælper os også med at sikrer, at vi i fremtiden kan blive ved med at være et stort, veludrustet og velspillende sækkepibe band.

Norlys Vækstpulje giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling.

–  Vi er rigtig glade for at kunne støtte det lokale foreningsliv. Det er dejligt at se, hvor stor forskel pengene kan gøre for de mange projekter, der ofte primært drives ved hjælp af frivillige kræfter, siger Steen Gaarde Thomsen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys.

Målet med Norlys Vækstpulje er at give værdi tilbage til andelshaverne. Læs mere om

Norlys Vækstpulje:

norlys.dk/om-norlys/vaekstpulje

For mere information kontakt venligst Pipemajor Torben Sørensen på pipemajor@spad.dk