Er du til forrygende skotsk dans ?

Så starter den nye sæson – har du mod på at lære nye dansetrin – nyt i Danmark, men historisk i Skotland ? Er du M/K fra 16 år og opefter ?

Hos SPAD kan du lære at danse Highland Fling, Single Sword, Broadswords og megen anden skotsk folkedans. Det er hårdt arbejde – men mega sjovt i et team med bl.a. Majbritt JønssonMie Snitker Matthiesen og den brave skotte Campbell Kemp. Du kommer i god form og ser godt ud i vores danseuniform.

Hvis du har energien og talentet – så leverer vi world class undervisning med bl.a. den professionelle skotske danseinstruktør Fiona Matheson. Og når du kan begå dig i optræden med vort Highland Dancing Team, leverer vi også din personlige uniform.

Interesseret ? Så gå til https://spad.dk/ansoegning-om-optagelse/ og send formularen – så hører du snarest fra os.

august 13, 2018|Nyheder|

Læg en kommentar