ÅRETS TALENT 2016 er intet mindre end….

Der gik fredag aften et sus gennem hele organisationen Sønderborg Pipes and Drums (SPAD). Under Fritidsfesten i Sønderborg Kommune med ca. 500 deltagere blev en af de vigtigste priser uddelt – Årets Talent 2016.

Og det blev intet mindre end Charlotte Gillesberg, som er en særdeles talentfuld Piper i Sønderborg Pipes and Drums. Charlotte er 17 år og gymnasieelev på Sønderborg Statsskole. Hun er særdeles flittig og dedikeret i alt, hvad hun foretager sig – også i forbindelse med sit virke  som piper i SPAD, hvor hun  i løbet af et års tid har bevist sit ekstraordinære talent og markeret sin sympatiske personlighed.

En meget stolt formand, Knud A. Sveistrup – og  en ikke mindre stolt musisk leder, Pipe Major Morten Jessen, beretter samstemmende :

“Bestyrelsen og den musiske ledelse har pga. talent, flid og vedholdenhed besluttet at gøre Charlotte til rollemodel for hele bandet – specielt for de kommende års nye aspiranter.

Charlottes musiske kunnen har allerede nået et niveau, hvor hun kan optræde som solo piper i alle sammenhænge. Vore egne instruktører kan ikke dygtiggøre hende yderligere, hvorfor bestyrelsen har besluttet at stimulere hendes talent ved at investere i eksterne instruktører, som er blandt de ypperste i hele Europa.

Der er ingen tvivl om, at Charlotte både på egen hånd og sammen med SPAD bliver et af fremtidens fyrtårne, der vil virke som ambassadør for Sønderborgs kulturelle mangfoldighed”.

Bandet er meget efterspurgt – og aktuelt travlt beskæftiget med at forberede den kommende højsæson, hvor nye tiltag indgår i repertoiret. Bookingkalenderen er tæt, med optræden i store dele af Jylland og Nordtyskland.

(Privatfoto af Lars Thomsen – fra De Danske Årsmøder 2015 i Sydslesvig).

2016-04-08T21:02:38+00:00 april 8, 2016|Nyheder|