Bagpipens sidste rejse

Under en højtidelighed under Kultur- & Idrætsnatten i Sønderborg den 21.08.2015 overrakte bestyrelsen for Sønderborg Pipes and Drums en gave til Ringridermuseet i Sønderborg – i form af Campbell Kemp`s gamle bagpipe.
Campbell Kemp redegjorde for historien bag bagpipen, der har gjort tjeneste sammen med ham rundt i store dele af verden – herunder flere gange under The Royal Edinburgh Military Tattoo samt under Ringriderfesten i Sønderborg.
Bagpipen vil nu indgå i den historiske samling i det fantastiske ringridermuseum, der er det eneste af sin art i Danmark og er indrettet i Sønderborgs næstældste bygning fra 1643.
Nu har Campbell Kemp, der var medstifter af Sønderborg Pipes and Drums i 2003, sendt sin tro følgesvend ud på den sidste rejse…
På foto af Anders Kibbel Photography ses fra venstre CEO & Chairman Knud A. Sveistrup, Piper Campbell Kemp, leder af Ringridermuseet i Sønderborg Jens Schmidt, Pipe Major Morten Jessen, formand for Ringriderfestens arrangementskomite Søren Leth Johannsen.

2018-06-21T11:29:47+00:00 august 22, 2015|Nyheder|