SPAD Support

SPADs Support er en serviceorganisation til SPAD. Vi er en gruppe, der supporterer bandet ved forskellige arrangementer, det være sig alt fra workshops , hvor bandet har brug for hjælp i køkkenet, til at handle ind og bage kage til optræden, hvor vi sørger for at bandet ikke tørster. Det vil sige, at vi går bagved bandet på hele turen, også de lange, med en vogn bl.a. fyldt med vand + andre nødvendigheder, kort sagt – vi passer rigtig godt på bandet og vi er stolte af at være en del af det.

Vi har et tæt samarbejde med hinanden, bestyrelsen og især medlemmerne af bandet. Nogle af os har fulgt SPAD gennem flere år, andre har direkte relationer til det enkelte medlem af bandet Men det er bestemt ikke en forudsætning for at være supporter. Derimod er det en forudsætning, at man har en passion for den skotske sækkepibemusik med tilhørende trommer, at man er åben, ærlig, imødekommende og opmærksom på sine medmennesker. Men også detaljeorienteret i forhold til forberedelse af support til SPAD`s arrangementer. Det er vigtigt at vi som supportere løfter i samlet flok, og at vi er loyale overfor hinanden og bandet. Sammen er vi stærkest, og det er en af overskrifterne, der kendetegner SPAD Support. Vi er medlem (det er kontingentfrit), fordi vi holder af de skotske toner, vi har et fantastisk sammenhold, vi bliver rige på mange gode oplevelser og dejlige minder. Folk er udadvendte, åbne og smilende – ja, man bliver ganske enkelt ”glad i låget” af at være her.

På nuværende tidspunkt er vi 6 medlemmer, men vi vil rigtig gerne blive flere. Så hvis du har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab, så hører vi meget gerne fra dig, og du skal være meget velkommen.

Kontakt SPAD's venner.

Fuldenavn:

Email:

Emne:

Besked: