Piper Christel Tøgesen


Har været medlem siden ?

Sommer 2014

Hvorfor valgte du at blive SPAD medlem ?

Fordi jeg gerne vil være en del af et større velspillende band, med flere jobs og oplevelser

Har du relationer til SPAD ?

Har kendt flere af medlemmerne i nogle år, pga. mit medlemsskab i BDPB (Border & District Pipeband Aabenraa)

Hvilken rolle har du i SPAD ? 

Er en del af gruppe 1 spillere på sækkepibe, er med til at undervise/mentor, som for mig er både spændende og også er med til at udvikle mig selv som musiker 🙂

Hvilket instrument/er spiller du ?

Sækkepibe

Hvor mange år har du spillet musik ?

Jeg startede i BDPB for knap 5 år siden, hvor jeg stiftede bekendtskab med sækkepiben, som bestemt ikke er noget nemt instrument !! Efter ca. 1 års tid stod jeg selv og underviste nye medlemmer, og det har været meget i fokus at få de nye medlemmer spilleklar, så egen udvikling stod desværre stille i en periode på knap 1 1/2 år – én af grundene til at jeg rigtig gerne vil være med i SPAD, hvor jeg kan spille med andre på samme niveau 🙂

Hvor har du lært at spille musik ?

Det har jeg i Aabenraa Skoleorkester, helt tilbage i 5. klasse (tror jeg) – hvor jeg har spillet trompet i flere år 🙂