Piper Margit Mose


Har været medlem siden ?

Jeg startede som medlem for 10 år siden og var medlem i 3 år. Efter 7 år har jeg igen valgt at blive medlem af Bandet.

Hvorfor valgte du at blive SPAD medlem ?

Der er noget særligt at spille sækkepipe og det gør det endnu bedre når man kan dele denne oplevelse sammen med andre og derved glæde et større publikum.

Har du relationer til SPAD ?

Nej ikke direkte

Hvilken rolle har du i SPAD ? 

Jeg er almindelig medlem, der spiller sækkepibe.

Hvilket instrument/er spiller du ?

Sækkepibe

Hvor mange år har du spillet musik ?

Jeg har spillet i orkester i 46 år og har været dirigent i 7 år, for et brandværnsorkester, showband og danseorkester.

Hvor har du lært at spille musik ?

Jeg spiller 15 forskellige instrumenter og startede op med klaver, som jeg lærte af et familiemedlem. Derefter lærte jeg  euphonium af min far. Begge instrumenter var valgt ud fra andres behov og jeg ønskede at spille Obo. Købte derfor et instrument og fik undervisning ved Jørgen Frederiksen ( Sønderjyllands symfoniorkester ) og da jeg flyttede til Århus fik jeg undervisning af Merethe Hofmann Madsen ( Århus symfoniorkester). Der opstod så behov for et andet instrument, da jeg flyttede hjem igen og lærte at spille trombone. Mit 16 instrument er fagot, men der skal trænes lidt endnu før jeg kan tillade mig at sige at jeg kan spille på den 😉